Contact

Limaria-Arboleas, Costa Almeria, Andalusië, Spanje

sport & relax

Verrassend sportief…

Niet alleen met de brede keuze aan waterspelen zoals zwembanden, drijfstaven en een zwembadbreed net voor het spelen van watervolleybal en waterbadminton zal u zich geen moment vervelen.

Maar ook uit het water is er met gezelschapspellen en badmintonrackets veel plezier te bleven.

Voor de liefhebber is er zelfs een echte ‘petanque’ baan aangelegd. En om uw vriendschappelijke wedstrijd te spelen hebben we een set met 8 semiprofessionele ballen van ‘Obut’ voor u klaarliggen.

ontspanning

Sociaal ontspannend…

Het zwembad is omgeven door een overvloed aan terras (160 m2) met ligbedden en parasols, eethoek met barbecue, lounge patio en dakterras.

Het dakterras biedt naast een prachtig vergezicht op de natuur, u de unieke mogelijkheid om in alle privacy ‘bandeloos’ te zonnen.

Onder de grote parasol van 3x4 meter kan u zalig genieten van uw ontbijt, ‘barbecue’ lunch en diner. Deze eethoek met grote teakhouten buitentafel van 240x100 biedt ruim plaats aan 8 personen.

Rustig natafelen of lekker onderuit in de loungezetels genieten van de warme avond lucht. Kies op de mediaspeler voor de selectie van loungemuziek en zacht klinkt deze uit de buitenluidsprekers onder de patio.