Contact

Limaria-Arboleas, Costa Almeria, Andalusië, Spanje

omgeving

Spanje > Andalusië > Almeria > Arboleas > Limaria >
Villa Encanto…

Elk beeld dat aan Spanje doet denken komt uit Andalusië, sinaasappelbomen, sangria, flamenco, stierenvechten, de uitgestrekte sierras met pittoreske witte dorpjes langs haar zijde. Andalusië is met haar bekende stranden één van de grootste provincies in Spanje.

Almeria is een autonome regio in Andalusië, met haar gelijknamige hoofdstad Almeria - een historische havenstad aan de middellandse zee. De kust bij Almería heet ‘Costa de Almería’en is 219 kilometer lang, met zonnige stranden. De regio kent gemiddeld de meeste zonuren per jaar van Europa.

Limaria maakt deel uit van de gemeente Arboleas en ligt in een ‘prive’ dal langs de Almanzora Vallei.

Arboleas is een kleine landelijke gemeente in de regio Almeria, met uitstekende verbindingen naar de snelweg en slechts 30 -minuten van de kustplaatsen Garrucha, Puertorey, en Mojacar.

Dit gebied van Spanje heeft zijn eigen charme, de lokale Spaanse cultuur zal u betoveren met zijn Santa Semana parades en feesten. De feesten in de meeste omliggende dorpen vinden plaats gedurende de hele lente en de zomer maanden, iedereen is welkom en de muziek en entertainment zijn voor iedereen om van te genieten. Inderdaad jong en oud dansen samen tot in de vroege uren. Zelfs het kleinste dorpje barst uit haar voegen met vaak een gratis maaltijd van paella en wijn.