Contact

Limaria-Arboleas, Costa Almeria, Andalusië, Spanje

eten, drinken & winkelen

Bar & Restaurants…

In de dorpen en steden in de directe omgeving is er een overvloed aan terrasjes en restaurants om te genieten van de smaken die Spanje te bieden heeft. Naast de bekende tapas zijn er veel restaurants met een aantrekkelijke en gevarieerde kaart.

Om te genieten van overheerlijke verse vis kan u het best terecht in Garrucha. Deze kustplaats, op nog geen 30 minuten rijden, is met zijn bekende vissershaven hiervoor de meest aangewezen plek. Met een dagelijkse aanvoer van verse vis, schelp- en schaaldieren kan u elke keer weer een nieuwe variant kiezen. Het zal u niet verbazen dat dan ook elke plaats op en langs de boulevard wordt ingenomen door de restaurants en hun terrassen.

Markten…

U kunt wekelijks op vele markten terecht. Waarvan die van Albox op dinsdag het meest dichtbij en bekend is. Maar ook in Baza op woensdag kan u genieten van de geuren en kleuren die de Spaanse markten te bieden hebben. En natuurlijk niet te vergeten de markt op vrijdag in Garrucha. Hou er wel rekening mee dat de marktkramers om 12 uur beginnen met alles weer in te pakken.

Winkels…

Bekende supermarkt ketens als Lidl en Supermercado liggen op nog geen 10 minuten rijden in het stadje Albox. Voor brede winkelstraten met bekende merken kan u terecht in de grotere steden zoals Almeria en Granada.

market